HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 1., csütörtök





Szardellás makaróni

Hozzávalók:

  • 1 doboz paradicsom szósós szardella
  • makaróni
  • olíva olaj
  • pirospaprika
  • bors
  • chilipaprika
  • ketchup
  • chili szósz
  • olívabogyó
  • menta levél
  • reszelt parmezán

Elkészítés:

A tésztát al dente megfőzöm (a vízbe sót és olajat teszek), leszűrőm, s tányérba teszem. Meglocsolom a ketchup-pal, chili szósszal, fűszerezem, ráteszem a szardellákat, s olívabogyókat,
s egy mentalevéllel díszítem.
Miután imádom a sajtokat a B variációban még reszelt parmezánnal is megszórtam.

És egy jó kis vörösbort ittam hozzá.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése