Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 29., csütörtök
Vanília fagylalt gyümölcsökkel és Vivien Irish Creamm likőrrel
Hozzávalók:
3 gomboc vanília fagylalt
gyümölcsök (eper, málna, szeder, ribizli, fekete ribizli)
Vivien Irish Cream
Elkészítés:
Egy kehelybe teszek 3 gombóc fagylaltot, elhelyezem rajta a gyümölcsöket, s meglocsolom Irish Cream likőrrel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése