HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 8., csütörtök



Vodka Campari

Hozzávalók:
  • 4 cl vodka
  • 4 cl Campari Bitter
  • 2 db olívabogyó
  • citrom
  • jég

Elkészítés:

A vodkát és a Camparit egy koktélos pohárban összekeverjük, teszünk bele néhány kocka jeget, csepegtetünk bele citromot, beletesszük a bogyókat, s 1 szelet citrommal díszítjük.

Megjegyzés:

Eredetileg ezt keverőpohárban készítik, s aztán átszűrik a koktélpohárba. De én szeretem, ha a jég benne van. Így is elég erős. (Persze lehet az átszűrés után újra jeget tenni bele, de sohasem értettem, miért csinálják ezt a mixerek. Van egy bármixer barátom, ő sem tudott erre magyarázatot adni. Szerintem az egész csak egy show, mint pl. a dobálás, tekerés stb.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése