Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 23., péntek
Vörösboros, vodkás dinnye
Hozzávalók:
görögdinnye
Egri bikavér
vodka
mentalevél
Elkészítés:
Egy kisebb behűtött dinnye felét kimagozom, kockákra vágom, s egy tálba teszem. Meglocsolom a vörös borral s a vodkával. Visszateszem a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. Fogyasztáskor teszek rá egy mentalevelet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése