Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 20., kedd
Algonquin
Hozzávalók:
3 cl whiskey
1,5 cl száraz vermut
1,5 cl ananászlé
Elkészítés:
A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a whiskeyt, a vermutot és az ananászlevet, majd az egészet alaposan összerázzuk. Egy poharat kb. a háromnegyedéig megtöltünk tört jéggel, végül Az italt egy törtjéggel félig megtöltött pohárba öntjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése