HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 15., csütörtök




Halas, tengeri gyümölcsös saláta


Hozzávalók:

  • Eisberg salátakeverék
  • olajos szardinella
  • kagyló
  • rákfarok
  • paradicsom
  • capri bogyó
  • citrom
  • citromlé
  • bors
  • fokhagymás petrezselymes saláta fűszerkeverék
  • toast
  • vaj

Elkészítés:

Egy kehelybe beleteszem a salátaleveleket, sózom, borsózom, szórok rá a fűszerkeverékből, s a capribogyóbol, ráhelyezem a paradicsom szeleteket, a halat, a kagylót, s egy citromszeletre a rákfarkot, s meglocsolom a hal olívaolajával. Vajas pirítóst eszem hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése