Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 22., csütörtök
Chivas Manhatten
Hozzávalók:
4 cl Chivas Regal Whisky
2 cl száraz vermut
2 cl édes vermut
pár csep Grand Marnier
narancshéj
Elkészítés:
A keverőpohárba jeget teszünk, és beleöntjük a Chivas Regal-t, a vermutokat, és a Grand Marnier-t. Az egészet alaposan átkeverjük, majd átöntjük egy előhűtött pohárba . Végül a narancsból ból vágunk egy csíkot, meggyújtjuk és a keverékbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése