Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 8., csütörtök
Hemingway
Hozzávalók:
4 cl fehér rum
2 cl citromlé
1 cl cukorszirup
száraz pezsgő
Elkészítés:
A hozzávalókat - a pezsgő kivételével - egy shakerben jól összerázzuk néhány jégkockával, behűtött pezsgőskehelybe szűrjük, s felöntjük jól behűtött száraz pezsgővel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése