HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 19., hétfő

Bloody Mary

Bloody Mary

Hozzávalók:

  • 5 cl vodka
  • 1 cl citromlé
  • paradicsomlé
  • bors
  • Tabasco
  • Worchestershire
  • zelleres só
  • zeller levél
  • citrom szelet

Elkészítés:

Egy jéggel félig tele pohárba öntsük bele a vodkát és a citromlét, töltsük fel paradicsomlével, fűszerezzük meg, s keverjük meg. Tegyünk a pohárba ciromszeletet, s zellerszálat. Adjunk hozzá szívószálat.
A Bloody Marynek számos változata van, a zeller mellett adnak hozzá répát, olívabogyót, chilipaprikát, kínálják sajttal, garnélával stb.











Mixertanfolyam: Bloody Mary készítése (videó)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése