HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 30., péntek




Sült kolbász baconba tekert sült krumplival, sült hagymával, paradicsommal, paprikával

Hozzávalók:

  • grillkolbász
  • újkrumpli
  • bacon
  • hagyma
  • hegyes erős paprika
  • paradicsom
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

Egy nagy serpenyőbe kevés olajat öntök, s beleteszem a kolbászokat, a baconba tekert főtt krumplikat, paprikát egészben, a paradicsomot félbevágva, s a szeletelt hagymát. A zöldségeket sózom, borsozom, majd készre sütöm. Félidőben megfordítom.
Tálaláskor az ételt elrendezem egy nagy lapostányéron, s adok hozzá saját készítésű kovászos uborká-t.

Megjegyzés:

Grillezve még finomabb, de mivel egyedül vagyok, a feleségem Münchenben van a húgánál, a lányom a Balatonon, nem volt kedvem a grillel bíbelődni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése