Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 8., csütörtök
White Campari
Hozzávalók:
2 cl Campari Bitter
5 cl száraz fehérbor (pl. rizling)
Elkészítés:
Öntsük a Camparit és a jól lehűtött bort egy koktélkehelybe, keverjük meg, s máris kortyolgathatjuk.
Megjegyzés:
Nekem a Campari Sekt jobban ízlik, ezt inkább akkor iszom, ha nincs bontott pezsgő.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése