HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 17., szombat

Irish Coffee





Irish Coffee

Hozzávalók:

  • 15 cl forró kávé
  • 2 kávéskanál barnacukor
  • 3 cl ír whisky
  • tejszín
Elkészítés:

Végy egy csésze forró erős fekete kávét, egy kávéskanálnyi cukrot , whiskyt, tejszínhabot.
Végy egy boros poharat, s töltsd félig kávéval. Add hozzá a cukrot, s keverd addig, míg a cukor felolvad. Add hozzá a whiskyt és keverd meg. Ha a forró kávét és az italokat kevered, a tejszín hozzáadása után nem fog az ital keveredni, megmarad rétegesen. Egy kanálon keresztül öntsd hozzá lassan a tejszínt, hogy az fennmaradjon a felszínen.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése