Saláta, tenger gyümölcseivel
Hozzávalók:
- Eisberg salátakeverék
- főtt tojás
- piros kaviár
- rákfarok
- ringli
- kagyló
- só
- bors
- kapribogyó
- chilivel töltött olívabogyó
- mandulával töltött olívabogyó
- majonézes salátaöntet
- citromlé
- olívaolaj
- citrom szelet
- toast
- fokhagyma
- vaj
Elkészítés:
Egy kehelybe salátát teszek, sózom, borsozom, meglocsolom a citromlével, olívaolajjal és a salátaöntettel, megszórom capribogyóval. Elrendezem a tojás szeleteket, a tenger gyümölcseit, s az olívabogyókat. A kehelyre 1 citrom szeletet tűzök.
Bruschetta Classico-val fogyasztom, melyet megkenek vajjal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése