Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 16., péntek
Bellini
Hozzávalók:
7,5 cl vodka
7,5 cl őszibaracklé
jég
pezsgő
citrom
Elkészítés:
A keverőpohárba jeget teszünk, beletöltjük a hozzávalókat, keverőkanállal óvatosan megkeverjük, majd jól behűtött pezsgőspohárba szűrjük. Zöld citrommal díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése