HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 9., péntek






Szalámis pizza, gyorsan

Hozzávalók:
  • 1 db mélyhűtött pizza lap
  • olívaolaj
  • hagyma
  • fokhagyma
  • bors
  • ketchup
  • chlliszósz
  • oregano
  • szalámi
  • reszelt sajt
  • Parmezán
  • capribogyó
  • chilipaprika
  • 1 db ecetes cseresznyepaprika
  • 1 szelet paradicsom
  • 1 db olívabogyó
Elkészítés:

A pizzalapot kiveszem a hűtőből, hogy kiengedjen. Egy serpenyőben kevés olajon néhány percig dinsztelem a hagymát, fokhagymát, sózom, borsozom, rádobom az apró kockára vágott paradicsomot, öntök rá ketchupot és chiliszószt, teszek bele oregánot.
A pizzalapot bekenem a szósszal, megszórom a reszelt sajt felével, ráteszem a szalámi szeleteket és a kapribogyót. Ismét megszórom a reszelt sajttal, s a parmezánnal, valamint oregánóval. Vágok rá chilipaprikát, s aközepére teszem az ecetes chili paprikát, paradicsomszeletet és olívabogyót.
200 C fokon kb 15 percig sütöm. Sört ittam hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése