Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 5., hétfő
Vermut flip
Vermut flip
Hozzávalók:
5 cl száraz vermut (pl. Martini)
1 cl konyak
1 cl citromlé
1 cl cukorszirup
1 tojás
2 cl tejszín
csipetnyi őrölt szerecsendió
jég
Elkészítés:
A hozzávalókat egy shakerben jéggel jól összerázzuk, és az italt koktélkehelybe szűrjük, s szerecsendióval megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése