Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. július 25., vasárnap
Cafe Pucci
Hozzávalók:
2 cl rum
2 cl Amaretto
1 csésze espressokávé
barnacukor
tejszínhab
fahéj
Elkészítés:
A forró kávéban feloldjuk a tetszés szerinti mennyiségű cukrot, beleöntjük a rumot és az Amarettot, beletöltjük egy csészébe, vagy pohárba, rátesszük a tejszínhabot, s egy kevés fahéjat szórunk rá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése