Borjúcomb brokkolival
Hozzávalók 2 személyre:- 25 dkg borjúcomb
- 30 dkg brokkoli
- 2 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- petrezselyem
- kevés vaj
- ételízesítő
- bors
- curry
- 1 db húsleveskocka
- tejszín
- mandula
Elkészítés:
A brokkolit ételízesítős vízben megfőzöm. A megmosott húst vékony szeletekre vágom.
Az apróra vágott hagymát egy serpenyőben a vajon megpirítom, hozzáadom az átnyomott fokhagymát, a húst, a borsot és a curryt, tovább sütöm. Adok hozzá egy kis vizet, 1 db húsleveskockát (vagy kevés húsleves alaplevet, ha van), s készre párolom. Szórok rá egy kevés lisztet, s öntök rá tejszínt.
Tálaláskor petrezselyemmel díszített rizst kínálok hozzá, s megszórom az egészet mandulával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése