HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 7., szerda



Borjúcomb brokkolival

Hozzávalók 2 személyre:
  • 25 dkg borjúcomb
  • 30 dkg brokkoli
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • kevés vaj
  • ételízesítő
  • bors
  • curry
  • 1 db húsleveskocka
  • tejszín
  • mandula

Elkészítés:

A brokkolit ételízesítős vízben megfőzöm. A megmosott húst vékony szeletekre vágom.

Az apróra vágott hagymát egy serpenyőben a vajon megpirítom, hozzáadom az átnyomott fokhagymát, a húst, a borsot és a curryt, tovább sütöm. Adok hozzá egy kis vizet, 1 db húsleveskockát (vagy kevés húsleves alaplevet, ha van), s készre párolom. Szórok rá egy kevés lisztet, s öntök rá tejszínt.

Tálaláskor petrezselyemmel díszített rizst kínálok hozzá, s megszórom az egészet mandulával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése