HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 1., csütörtök

Bruschetta Classico


Bruschetta Classico


Hozzávalók:

  • 2 db toast
  • fokhagyma
  • chilipaprika
  • extra szűz olívaolaj

Elkészítés:

A kenyeret megpirítom, mindkét oldalát jól bedörzsölöm fokhagymával és chilivel, s meglocsolom az olívaolajjal. (Igény szerint sózom.)

Buono Apetito!

Megjegyzés:

A Bruschetta Classico kiinduló pontja a legkülönbözőbb változatoknak (határt csak a fantáziánk szab), ill. kísérője a húsos ételeknek, de magában is fogyasztható egy jó vörösborhoz, borkorcsolyaként.
Lényegében a mi fokhagymás pirítósunk rokona.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése