HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. július 1., csütörtök






Barack-rumpezsgő

Azt hiszem az első nap már épp eleget dolgoztam, úgyhogy mára befejezem, de mielőtt elbúcsúznék megajándékozom még magam egy pezsgős koktéllal.

Hozzávalók:

  • 2 cl ágyas barackpálinka
  • 3 cl Baccardi rum
  • száraz pezsgő
  • lime
  • menta
Elkészítés:
A barack pálinkát és a rumot öntsük jéggel töltött keverőpohárba, az italt egy bárkanállal összekeverjük, majd átszűrjük egy pezsgőspohárba, s töltsük fel a jól behűtött pezsgővel.
Adjunk hozzá néhány csepp lime-t,s díszítsük mentával.
Egészségünkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése