Tyúktepertő csirkefarhátból
A csirkefarhát bőrös, zsíros részének lehasításából készült ez a tepertő. A tyúkhájból ugyanúgy készítjük a tepertőt, mint a libatepertő-t, vagy mint a kacsatepertő-t. Isteni finom, paprikával, paradicsommal, újhagymával, parasztkenyérrel .Próbáljátok ki! (A csirkefarhátot magát majd másképp kell hasznosítani.)Hozzávalók:
Elkészítés:A farhátot alaposan megmosom, a bőrös, zsíros részét lenyesegetem, s egy serpenyőben kevés vízzel, tejjel alacsony hőmérsékleten, gyakori kevergetés mellett kisütöm, közben beledobtam a fokhagymát, sóztam, borsoztam. Egy részét a zsírjában hagytam, a többit leszűrtem.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Istenien néz ki!:)
VálaszTörlésAmennyire jól néz ki, biztosan olyan finom is.
VálaszTörlésTanúsítom, hogy nem csak jól néz ki, de finom is.
VálaszTörlés