HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. október 31., csütörtök

Füstölt lazac tartár bruschettával

Füstölt lazac tartár bruschettával

Finom, gyors vacsora.

Hozzávalók
  • 10 dkg füstölt lazac
  • 1 db újhagyma zöldjével  
  • 2 gerezd fokhagyma
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • 3 szelet toast kenyér
  • olívaolaj
Elkészítés:

A lazacot és az egyik fokhagymát apróra vágom , a hagymát felkarikázom. A hozzávalókat egy tálba rakom, fűszerezem, csepegtetek rá citromot, összekeverem.

A toastokat megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, csorgatok rá olívaolajaz, s rápakolom a lazactartárt.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése