HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. október 3., csütörtök

Rántott csirkecomb sült krumplival és lecsóval

Rántott csirkecomb sült krumplival és lecsóval

Hozzávalók
  • 4 db csirke felső comb             
  • liszt
  • 1 db tojás
  • zsemlemorzsa
  • 50 dkg új krumpli
  • 1fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 db paprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili paprika
  • 3 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olívaolaj
Elkészítés: 

A krumplit felteszem főni héjában

A csirkecombokat sózom, borsozom, s duplán panírozom. A lecsót elkészítem. Megdinsztelem az aprított hagymát, majd ráteszem a darabolt paprikákat, végül a paradicsomot, fűszerezem, s megfőzöm.

A krumplit megpucolom, felszeletelem,olajban  megsütöm. A csirkecombokat úgyszintén.

Tálaláskor teszek a tányérra egy csirkecombot, néhány szelet krumplit, s bőségesen lecsót.


P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2013.10.09.) Gasztro Top-jába:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése