Rántott harcsa majonézzel, lilahagymás krumplival
Szeretem a harcsát, egy nemes hal.Hozzávalók:
- 1 szelet harcsafilé
- citrom
- só
- őrölt fekete bors
- 1 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- majonéz
- 1 fej lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 6 db újkrumpli
- ecet
A harcsát hárombavágom, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, beteszem a hűtőbe..
A krumplit felteszem főni, a hagymát szeletelem, a fokhagymát kisebb darabokra vágom. A krumplit felkockázom. A hagymát sózom, borsozom, meglocsolom esettel.
A halat bepanírozom, olajban kisütöm.
Tálaláskor a hal mellé teszem a krumplit, s a majonézt, valamint a hagymát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése