HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 12., kedd

Tengeri hal rántva

Tengeri hal, rántva

Hozzávalók:

  • 1 zacskó mélyhűtött tengeri hal
  • őrölt fekete bors
  • hal fűszerkeverék
  • 1 db tojás
  • liszt
  • prézli
  • olaj
  • citrom
  • majonéz
  • rizs
  • petrezselyem

Elkészítés:

A halat besózom, borsozom, megszórom a hal fűszerkeverékkel, lisztbe, tojásba, majd prézlibe forgatom és olajban kisütöm.
Főtt rizzsel tálalom, megszórom petrezselymes fokhagymás fűszerkeverékkel, teszek rá petrezselymet, a halra pedig csöpögtetek citromot, s teszek rá egy szelet citromot, s nyomok rá majonézkrémet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése