Sült sertéskaraj párolt rizzsel és vegyes zöldséggel
Hozzávalók:
- 2 szelet sertéskaraj
- só
- bors
- paprika
- mustár
- olíva olaj
- fokhagyma
- chili paprika
- egész vegyes bors
- chili szósz
- burgonya
- vegyes zöldség keverék
- párolt rizs
- fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
Elkészítés:
A húst sózom, borsozom, megszórom piros paprikával, bekenem mustárral, s beteszem egy edénybe, öntök rá olívaolajat, teszek mellé fokhagymát, chili paprikát, s a hűtőszekrénybe rakom.Másnap egy serpenyőben kisütöm. Tálaláskor a tányérra teszem, csöpögtetek rá chili szószt, szórok rá egész tarka borsot, és teszek mellé vegyes párolt zöldségeket, s párolt rizst, az utóbbira szórok fokhagyma petrezselyem fűszerkeveréket.
Nagyon guszta
VálaszTörlésKedves Bianka! Köszönöm kedves bejegyzésed. Te vagy egyébként az első, bár már több mint 3 hónapja indítottam el a blogot. A Te blogod is nagyon tetszik, jók a receptek, szépek a fotóid. Én sajna csak a mobiltelefonommal próbálok csodát művelni, nem túl nagy sikerrel. Előbb utóbb kénytelen leszek valami rendes masinát venni.
VálaszTörlésReceptjeim egy része a Mindmegette.hu lapon is megjelent, bár mióta a mesterszakácsuk egyik cikkéhez kritikus megjegyzést tettem (amit "persze" 20 percen belül töröltek), fekete listára kerültem,s csak elvétve tesznek fel tőlem receptet, jó esetben 20-ból egyet.
A férjed bátorságát csodálom, én nem mernék kiugrani egy gépből, bár külkeresként sokat repültem. Apropo! Írtad, hogy translator vagy. Milyen nyelven?
Üdv. Hobbychef