HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 7., csütörtök

Kaja és nő a Vogue ábrázolásában



Kaja, pornó és erőszak, de tényleg - nagy fotók

A cikk a LIFE & STYLE magazinban jelent meg:


Korábban meséltünk róla, mennyire felháborítja a britek egy részét egy nyalakodó női szakács látványa. A francia Vogue ünnepi számának kajás fotósorozatától valószínűleg végképp kikészülnének, még nekünk sok volt egy kicsit.

A francia Vogue magazin igazán nem mondható félénknek, nem sok tabut hagytak eddig békén. Volt már náluk csecsemőt dobáló, dohányzó terhes nő, dús fanszőrzet, többek által rasszistának tartott sorozat, fel sem tudnánk sorolni. A születésnapi számhoz ingyen mellékeltek egy igen minőségi képgyűjteményt, amiben a legdurvább képeiket mutatják meg az olvasóknak, de a lapon belül is sikerült megint belecsapni a lecsóba. Az ötletgazda ismét csak Carine Roitfeld, a főszerkesztő, aki mellett Anna Vintour félénk óvódásnak látszik. A modell nagy kedvencünk, Crystal Renn, a fotós pedig egyáltalán nem a kedvencünk, a szexuális zaklatással vádolt Terry Richardson. Kétség nem fér hozzá, hogy bármekkora disznó is, időnként nagyon beletrafál.

Ezúttal a plus size (kövér) modellek leghíresebbjét evés közben mutatja be a népnek, természetesen úgy, hogy sok minden eszébe jut a nézőnek, de az étkezés nem feltétlenül. Bár a provokáció tökéletes, azért nem mondhatnánk, hogy el vagyunk bűvölve. Ez a szex, kaja, erőszak mix kicsit erőltetett, de a modell által viselt pulóverektől is leginkább hányingerünk támadt. A kilencenes évek iránti rajongásnak is van határa, kérem.

Megjegyzés: Hát, mit ne mondjak, ez elég bizarr, már-már gusztustalan. (Hobbychef)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése