Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2010. október 16., szombat
Sült tök
Sült tök
Hozzávalók:
1 db tök
bors
paprika
szerecsendió
soya szósz
chili szósz
tök olaj
cukor
méz
Elkészítés
A tököt félbevágom, a magját eltávolítom, feldarabolom. Egy tepsibe alufoliát teszek, beleteszem a a tökdarabokat, megszórom a fűszerekkel, s meglocsolom a szószokkal és a mézzel. A sütőben megsütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése