HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 6., szerda

Ravioli leves





Ravioli leves Parmezannal gyorsan

Hozzávalók:

  • kész ravioli (húsos batyu)
  • húsleves alaplé/vagy kocka
  • Vegeta
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • chili
  • Parmezan sajt
  • petrezselyem

Elkészítés:

A húsleves alaplében (vagy ha ez nincs, akkor vízben húsleveskockával) megfőzzük a raviolikat, fűszerezzük. Tálaláskor egy tányérra teszünk 2 db raviolit, rámerjük a forró levest, teszünk bele egy chili paprikát, a batyukat megszórjuk Parmezan sajttal és vágunk rá petrezselymet.

Megjegyzés:

Gondolom nem én vagyok egyedül, akinek nincs mindig kedve sokat bíbelődni a konyhában, s gyorsan akar valami finomat elkészíteni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése