HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 3., vasárnap

Sertés szelet


Sertés szelet petrezselymes burgonyával, párolt zöldséggel, lecsóval

Hozzávalók:

  • sertés filé
  • olíva olaj
  • mustár
  • őrölt fekete bors
  • fokhagyma
  • vegyes zöldség
  • burgonya
  • petrezselyem
  • chili szósz

Elkészítés:

A hús szeleteket enyhén kiklopfolom, széleit bevagdosom, bekenem mustárral, sózom, borsozom, paprikázom, beteszem egy edénybe, teszek rá fokhagymát, öntök rá olívaolajat és hűtőbe rakom néhány napra.
Egy serpenyőben olajban kisütöm. Egy nagy tányérra teszek egy szelet húst, mellé párolt vegyes zöldségeket, lecsót és a petrezselymes főt burgonyát. A húsra locsolok chili szószt és petrezselyemmel díszítem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése