HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2010. október 11., hétfő

Nigella Lawson

Nigella

Nigella Lawson kedvenc szakácsaimhoz tartozik, ahogy a bemutatkozó részben is írtam. Egy internetes oldalon megjelent egy cikk Nigella a földszint 4-ből címmel. (Sajnos nem idézhetem be, mert ezzel a lap főszerkesztője szerint szerzői jogot sértenék.) Lehet, hogy ezzel azt akarta az író kifejezni, hogy Nigella egy átlagos nő. De hát nem az!

Gazdag, s elvált nőként két gyerekével egy fantasztikus házban lakik. Kritikusai szerint nem is tud főzni, s nem ért a gasztronómiához. Nos, évekig volt étteremkritikus, ezt követően a Sunday Times szerkesztőhelyettese, majd miután szabadúszó lett, sok nagy lapnak írt folyamatosan. Számos szakácskönyve jelent meg, s főzőműsorai a legkedveltebbek közé tartoznak. Több kitüntetést és díjat kapott.
Vitáznék a cikkíróval abban is, hogy Nigella miatt az urak nem veszítenék el a fejüket. Nigella szerintem gyönyörű, szexis, igazi bombázó még 50 évesen is (1960-ban született). Erotikus kisugárzása van, csábos mosolya, s látszik rajta, hogy nem csak a főzést, de az életet is élvezi minden pocikájával. Az ember legszívesebben nem csak az ételbe, hanem őbelé is belekóstolna. Gondolom sok férfitársam egyetért velem. Nem véletlenül választották be 2006-ban a leggyönyörűbb nők közé, a 16. helyre jelölték.

Néhány fotó, ami talán a kétkedőket is meggyőzi:







S nem utolsó sorban, amellett, hogy gyönyörű, istenien főz, s fantasztikus show-t csinál. Szeretem nézni. S ami az érdekes, a feleségemnek is kedvence, sok más nővel együtt.

Még pongyolában is isteni.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése