Baconös háromhagymás, háromsajtos spagetti chilivel
Trappista sajt, kéksajt, paprikás penészes sajt, fokhagyma, újhagyma, medvehagyma.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tésztát felteszem sós vízben főni.
A bacont kockára vágom, a fokhagymát aprítom, az újhagymát és a medvehagymát felszeletelem.
Egy serpenyőben vajon megpirítom a fokhagymát, az újhagyma fehér részét, és a bacont. Fűszerezem, ráöntöm a tejszínt, hozzáadom a trappistát, a kéksajtot és a medvehagyma felét.
Rászedem a tésztát, átforgatom.
Tálalok. Egy tányérra szedek a tésztából, morzsolok rá paprikás penészes sajtot. Teszek rá medvehagyma levelet, valamint újhagyma zöldjét, vágok rá chilit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése