Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. május 2., kedd
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Hideg vörösboros szamóca leves tejszínhabbal, mentával, Répatorta eperrel és likőrrel és még 13 receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Hideg vörösboros szamóca leves tejszínhabbal, mentával, Répatorta eperrel és likőrrel és még 13 receptem
A
Mindmegette
2 válogatásban 15 receptem van. Mindkettőnél az elsőket mutatom.
Salátába, levesbe, süteménybe is isteni: eper, a tökéletes gyümölcs!
LEVESEK EPERBŐL >>>
(2 receptem)
Hideg vörösboros szamóca leves tejszínhabbal, mentával
Sütemények, fagylaltok, torták, piték eperrel >>>
(13 receptem)
Répatorta eperrel és likőrrel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése