Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. május 13., szombat
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival, Sült kacsamell lilakáposztával, Kacsacomb sült zöldségekkel, Baconben sült töltött csirkemelltekercs, Pulykafasírt fűszeres sült krumplival és zöldségekkel, Zöldspárgás cukkinikrémleves reszelt sajttal, Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival, Sült kacsamell lilakáposztával, Kacsacomb sült zöldségekkel, Baconben sült töltött csirkemelltekercs, Pulykafasírt fűszeres sült krumplival és zöldségekkel, Zöldspárgás cukkinikrémleves reszelt sajttal, Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével
A
Mindmegette
válogatásában a 7 receptem van. Mivel egyik finomabb, mint a másik, s jön a vasárnap, mindegyiket megmutatom.
Ötletek a vasárnapi ebédhez - válogatás
Hagymával sült karaj petrezselymes krumplival
Sült kacsamell lilakáposztával
Kacsacomb sült zöldségekkel
Baconben sült töltött csirkemelltekercs
Pulykafasírt fűszeres sült krumplival és zöldségekkel
Zöldspárgás cukkinikrémleves reszelt sajttal
Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése