Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. május 23., kedd
Sült sertés hasaalja petrezselymes újkrumplival
Sült sertés hasaalja petrezselymes újkrumplival
A második adagot fokhagymás paradicsomsalátával tálaltam. A paradicsomot sóztam, borsoztam, vágtam rá fokhagymát és csípős hegyes paprikát, s locsoltam rá ecetet és olívaolajat.
Fejedelmi vacsora volt. Természetesen vörösbort kortyolgattam hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése