Sült borsos, fokhagymás sertés karaj petrezselymes újkrumplival, párolt vegyes zöldséggel
A grillsütő még a téli álmát alussza. Mivel vágytam egy finom sültre, serpenyőben készítettem el.
Hozzávalók:
- 2 szelet sertéskaraj (kb. 35 dkg)
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- olaj
- 30 dkg újkrumpli
- 4 szál petrezselyem
- 1 csésze vegyes zöldség
- 1 db paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- 0,5 csípős hegyes paprika
- borecet
- olívaolaj
Elkészítés:
A karaj szélét bevagdosom, bedörzsölöm fokhagymával, sózom, borsozom, locsolok rá olajat, beteszem a hűtőbe.
A krumplit megpucolom, előfőzöm, majd olajon megpirítom, sózom, borsozom, szórok rá petrezselymet.
Közben megpároltam a zöldséget. Sózom, borsozom.
Tálaláskor teszek a tányérra egy szelet húst, mellé a köretet, krumplit és zöldséget.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése