Vörösboros fusili ruccolával, paradicsomszószos szardiniával
Hozzávalók :- 2 marék fusili tészta
- 1 doboz szardinia
paradicsom-
szószban (12 dkg) - 5 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 1/2 zacskó ruccola
- 3 db chili paprika
- extraszűz olíva olaj
- capri bogyó
- chili paprikával töltött zöld olívabogyó
- só
- őrölt fekete borors
- kakukkfű
- petrezselyem
- bazsalikom
- chili szósz
- vörösbor
- chilis fokhagyma
A tésztát sós vízben felteszem főni. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a darabolt chilit és fokhagymát. Hozzáadom a ruccola leveleket, a darabolt bazsalikomot, a nyolcadolt, majd félbevágott paradicsomokat, capri és olívabogyókat, a halat.. Fűszerezem, locsolok rá chiliszószt és vörösbort. Majd ráöntöm az al dente megfőzött tésztát. Összekeverem. Tálalok, a tányérra szedek a tésztából, teszek rá ruccolát, s petrezselyemet. Vörösbort iszom hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése