HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. június 15., szombat

Halászlé tésztával, vörösborral, sok-sok csípős parikával, tejföllel, fehérkenyérrel

Halászlé tésztával, vörösborral, sok-sok csípős parikával, tejföllel, fehérkenyérrel

Imádom a halászlét, azok közé tartozom, akik nem csak Karácsonykor eszik ezt a finom halas ételt.

Aki ismer, az tudja, hogy szeretem a csípős ételeket. Ezúttal is sok-sok őrölt fekete bors, csípős őrölt paprika, Erős Pista, chilipaprika került a halászlébe. A fotón a tészta sajnos nem látszik, de ott van, higgyétek el..Nálam a paksi változat a favorit.


1 megjegyzés:

  1. Imádjuk a halászlét, nálunk általában kéthetente készül. Bár én a legegyszerűbb módon főzöm, a bajai tésztás halászlét.

    VálaszTörlés