Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival, patisszonnal, brokkolival
Hozzávalók:- 2 db csirke felsőcomb
- 4 db nagyobb újkrumpli
- 1/2 kicsi patisszon
- 2 db brokkoli rózsa
- 1 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- olíva olaj
- mustár
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- 1 fürt koktélparadicsom
A csirkecombokat bekenem mustárral, sózom, borsozom, megszórom paprikával, hűtőbe teszem 2 órára. A krumplikat megkapirgálom, felvágom, s sós vízben a brokkolival előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, sózom, borsozom, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom. Kiveszem, félreteszem.
A serpenyőbe berakom a csirkecombokat és a krumplit, megsütöm. Amikor már majdnem kész visszarakok egy szelet patisszont, s egy brokkolit, hogy azok is átmelegedjenek.
Tálalok, a tányérra teszek egy combot, egy szelet patisszont, egy brokkoli rózsát, a krumplik felét, s díszítésként teszek rá koktélparadicsomot.
P.S. A recept bekerült a NoSalty.hu heti vacsora ajánlatába )2013.08.19.)
Nagyon finomat készítettél és igen guszta! Szívesen falatoznék belőle!
VálaszTörlés