Vörösboros gulyásleves sok-sok chilivel, zöldséggel, nokedlivel a Gourment Fesztivál alkalmából
A Gourment Fesztivál-on idén a fő téma a gulyás volt Ha már nem mentem ki (lásd korábbi bejegyzésem), illő, hogy a külföldiek által is kedvelt - ungarische Gulasch/Hungarian Goulash - hungaricumnak számító nemzeti ételünknek én is szenteljek egy blogbejegyzést, a mai leves fotójának kíséretében.Lehet, hogy a fesztivál- látogatók is megnyalták volna mind a tíz ujjukat utána? Nekem mindenesetre nagyon ízlett. Bár biztos sokan túl csípősnek találták volna.
Ez annyira jól néz ki, hogy most, este fél tízkor, jóval a vacsora után legalább kettő nagy tányérral be tudnék vágni belőle! És még egy szelet kenyeret is kérnék hozzá!
VálaszTörlésGyere, szívesen látlak. Még van, leves is, kenyér is.
VálaszTörlés