HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. június 2., vasárnap

Vörösboros gulyásleves sok-sok chilivel, zöldséggel, nokedlivel a Gourment Fesztivál alkalmából

Vörösboros gulyásleves sok-sok chilivel, zöldséggel, nokedlivel a Gourment Fesztivál alkalmából

A Gourment Fesztivál-on idén  a fő téma a gulyás volt  Ha már nem mentem ki (lásd korábbi bejegyzésem), illő, hogy a külföldiek által is kedvelt - ungarische Gulasch/Hungarian Goulash -   hungaricumnak számító nemzeti ételünknek én is szenteljek egy blogbejegyzést, a mai leves fotójának kíséretében.



Lehet, hogy a fesztivál- látogatók is megnyalták volna mind a tíz ujjukat utána? Nekem mindenesetre nagyon ízlett. Bár biztos sokan túl csípősnek találták volna.

2 megjegyzés:

  1. Ez annyira jól néz ki, hogy most, este fél tízkor, jóval a vacsora után legalább kettő nagy tányérral be tudnék vágni belőle! És még egy szelet kenyeret is kérnék hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Gyere, szívesen látlak. Még van, leves is, kenyér is.

    VálaszTörlés