HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. június 23., vasárnap

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel, mentával

Kovászos uborka kaukázusi kefirrel, mentával

Ebben a kánikulában jól esik egy jól behűtött leves, ital. Ki-ki döntse el, hogy miként fogyasztja.

Hozzávalók :

  • 2 db kovászos uborka 
  • kovászos uborka leve
  • metalevelek
  • kaukázusi kefir
  • őrölt fekete bors
  • virágzó mentalevél
Elkészítés:

A hűtőből kivett uborkát beleszeletelem egy pohárba, teszek rá összetépett mentaleveleket, félig felöntöm
uborka lével, fűszerezem, majd öntök rá kefirt. Visszateszem a hűtőbe, hogy ízek összeérjenek. Fogyasztáskor díszítem egy virágzó mentalevélszárral.
A kovászos uborka elkészítésének receptjét itt találjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése