HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. június 1., szombat

Lecsó párizsival, tojással

Lecsó párizsival, tojással

Lecsóra támadt kedvem. Így június elején még nem kifejezetten lecsóbarát árakon lehet a paprikát és paradicsomot kapni. Ráadásul még maradt néhány üveg a télre eltett lecsóból, ezért azt használtam. Volt egy rúd párizsi is, amit fogyasztani kellett, nehogy rámromoljon.

Hozzávalók :
  • 1 üveg lecsó
  • 1 szelet pulykapárizsi
  • 2 db tojás
  • 1 db chili paprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • Erős Pista
Elkészítés:

A lecsót egy mély tányérba öntöttem, s jó bőven megszórtam a fűszerekkel, az Erős Pistát sem sajnáltam. Beletettem a kockára vágott párizsit, s ütöttem bele 2 tojást. Összekevertem, s megmelegítettem. Tettem rá egy chili paprikát. Fehér házikenyérrel ettem, s vörösbort ittam hozzá.


P.S. A recept bekerült a Hírkereső mai (2013.08.12.)  Gasztro Top-jába:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése