Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. január 9., péntek
Kakaós csiga tejszínnel, mogyoróval és pekándióval
Kakaós csiga tejszínnel, mogyoróval és pekándióval
Egy pillanatok alatt elkészíthető finomság.
Hozzávalók
:
1 db kakaós csiga
habtejszín
mogyoró
pekándió
Elkészítés:
A kakaós csigára nyomok habtejszínt, s szórok rá mogyorót és pekándiót.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése