Currywurst chiliszósszal
Münchenben találkoztam először ezzel az étellel. Ott Polnischer Currywurst-nak hívták. De később mint Berlini currys wirslivel találkoztam vele. Nos, nekem mindegy, hogy mi a neve, de gyors, egyszerű és finom.Hozzávalók:
Elkészítés:
A virslit villával megszurkálom, a mikróban megmelegítem, egy tányérra helyezem. Mellérakom a ketchupot és a chiliszószt. A ketchupra és a virslire szórok curryt. Melléteszek egy zsömlét, s finom bajor sörrel (Löwenbräu) fogyasztom. Prost!
Aki akarja, akár grillezheti is! Úgy még finomabb.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése