HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. január 18., vasárnap

Currywurst chiliszósszal

Currywurst chiliszósszal

Münchenben találkoztam először ezzel az étellel. Ott Polnischer Currywurst-nak hívták. De később mint Berlini currys wirslivel találkoztam vele. Nos, nekem mindegy, hogy mi a neve, de gyors, egyszerű és finom.

Hozzávalók:
  • 1 pár virsli            
  • 2 ek ketchup
  • curry
  • 1 ek chiliszósz
  • 1 db zsemle
Elkészítés:

A virslit villával megszurkálom, a mikróban megmelegítem, egy tányérra helyezem. Mellérakom a ketchupot és a chiliszószt.  A ketchupra és a virslire szórok curryt. Melléteszek egy zsömlét, s finom bajor sörrel (Löwenbräu) fogyasztom. Prost!

Aki akarja, akár grillezheti is! Úgy még finomabb.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése