HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. január 15., csütörtök

Csusza resztelt csirkemájjal

Csusza resztelt csirkemájjal

Egy nem mindennapi kombináció

 Hozzávalók :

  • 20 dkg csuszatészta
  • 4 dkg túró
  • 1 kanál tejföl
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg csirkemáj
  • 0,5  db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
Elkészítés:

A felvágott szalonnát egy serpenyőben megpirítom, a felét félreteszem. A serpenyőbe teszem az aprított hagymát. Megdinsztelem, hozzáadom a kockára vágott paradicsomot és paprikát, majd a félbevágott májat, borsozom, paprikázom. A végén megsózom.

Közben a tésztát sós vízben megfőztem.

Tálaláskor szedek a tányérra tésztát Rá kanalazok túrót és tejfölt, teszek rá szalonnát. Mellé pakolok resztelt májat.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése