Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2015. január 9., péntek
Receptem a RECEPTTÁR-ban: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, céklával, krumplival együtt sütve
Receptem a RECEPTTÁR-ban: Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, céklával, krumplival együtt sütve
A RECEPTTÁR ez évi első - januári - számában lehozta egy korábbi receptemet:
A recept nálam:
Fehérboros hurka és kolbász káposztaágyon, céklával, krumplival együtt sütve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése