HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. augusztus 25., péntek

Húsleves kacsanyakból metélttésztával

Húsleves kacsanyakból metélttésztával


Már nagyon vágytam egy finom húslevesre.

Hozzávalók :

  • 4 db kacsanyak
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyem-
    gyökér
  • 1 fej& zeller
  • 4 db friss chili
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyemlevél
  • egész fekete bors
  • őrölt fekete bors
  • 1 csésze cérnametélt

Elkészítés:

A nyakakat megmosom, beteszem egy fazékba, fűszerezem, felöntöm vízzel.

Amíg a hús fő felvágom a zöldségeket. Megfőzöm a tésztát.

A leveshez adom a zöldségeket.

Amikor a hús és a zöldségek is puhák már, tálalok.

A levesből merek, teszek bele egy nyakat, zöldségeket és tésztát is.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése