Húsleves kacsanyakból metélttésztával
Már nagyon vágytam egy finom húslevesre.
Hozzávalók :
- 4 db kacsanyak
- 2 db sárgarépa
- 1 db petrezselyem-
gyökér - 1 fej& zeller
- 4 db friss chili
- 1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- petrezselyemlevél
- egész fekete bors
- só
- őrölt fekete bors
- 1 csésze cérnametélt
Elkészítés:
A nyakakat megmosom, beteszem egy fazékba, fűszerezem, felöntöm vízzel.
Amíg a hús fő felvágom a zöldségeket. Megfőzöm a tésztát.
A leveshez adom a zöldségeket.
Amikor a hús és a zöldségek is puhák már, tálalok.
A levesből merek, teszek bele egy nyakat, zöldségeket és tésztát is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése