A Mindmegette facebook bejegyzésében szereplő cikk válogatásában 2 receptem van, mutatom mindkettőt.
Ha így csinálod, sokkal különlegesebb és füstösebb íze lesz a húsoknak!
A száraz pácolás során a húsokat nem páclébe áztatjuk, hanem csak fűszerekkel bedörzsölve ízesítjük.
mindmegette.hu
RECEPTEK GRILLEZÉSHEZ >>>
Ropogós csirkecomb velesült zöldségekkel
Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése