HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. augusztus 17., csütörtök

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Ropogós csirkecomb velesült zöldségekkel és Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval

Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Ropogós csirkecomb velesült zöldségekkel és Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval



A Mindmegette facebook bejegyzésében szereplő cikk válogatásában 2 receptem van, mutatom mindkettőt. 
Ha így csinálod, sokkal különlegesebb és füstösebb íze lesz a húsoknak!


A száraz pácolás során a húsokat nem páclébe áztatjuk, hanem csak fűszerekkel bedörzsölve ízesítjük.
mindmegette.hu

RECEPTEK GRILLEZÉSHEZ >>>


Ropogós csirkecomb velesült zöldségekkel


Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése