A NOSALTY facebook-oldalán is megjelent a cikkben van egy receptem, az én ételem a 6. .
A rukkola jellegzetes füstös ízét nem unjuk meg sosem!
Rukkola
az egyik legsokoldalúbban felhasználható salátafélénk: tehetjük
szendvicsbe, salátába, használhatjuk pizzafeltétnek, vagy mint most:
feldobhatjuk vele tésztaszószunkat
nosalty.hu
Vörösboros fusilli rukkolával szardíniával
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése