Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. augusztus 30., szerda
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Darált húsos raguval töltött padlizsán és még 2 receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Darált húsos raguval töltött padlizsán és még 2 receptem
A
Mindmegette
facebook
-on megjelent cikkének összeállításában 3 receptem van. Az elsőt mutatom.
Variációk padlizsánra: a 150 legjobb recept! - válogatás
Darált húsos raguval töltött padlizsán
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése